Αθήνα,17 Σεπτεμβρίου 2021
Αριθ.Πρωτ.:1508

 

«ΘΕΜΑ : ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ»

Κύριοι,

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας οι Υπηρεσίες όλων των αρμόδιων τμημάτων εξακολουθούν να κωφεύουν και να μην προχωρούν στην καταβολή των επιδομάτων συμπαράστασης σε δικαιούχους ασφαλισμένους του τ.ΤΑΥΤΕΚΩ (τομέας ΤΑΑΠΤΓΑΕ) κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσία και παρά τις διαβεβαιώσεις σας ότι θα προβείτε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Μάλιστα εδώ και ένα και πλέον μήνα είναι αδύνατη οποιαδήποτε επικοινωνία τόσο ημών όσο και της πληρεξούσιας δικηγόρου μας με την Διεύθυνση της Ε΄ Απονομής Συντάξεων της Γενικής Διεύθυνσης Συντάξεων στην οποία έχει μεταφερθεί η αρμοδιότητα για την χορήγηση των ως άνω επιδομάτων !!!!

Παρά τις καθημερινές κλήσεις δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο αγνοώντας τη σαφή σύσταση του νέου Διοικητή του e- ΕΦΚΑ να αποκατασταθεί το συντομότερο η ομαλή επικοινωνία του πολίτη με τον e-EΦΚΑ.

Επειδή η σημαντική αυτή καθυστέρηση στην καταβολή των επιδομάτων είναι σφόδρα πιθανόν να οδηγήσει ακόμα και στην απώλεια ανθρώπινων ζωών , ήδη δε έχει οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες βλάβες της υγείας δικαιούχων μελών μας , οι οποίοι αν και δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν δεν έχουν την βοήθεια – συμπαράσταση ετέρου προσώπου καθώς δεν λαμβάνουν το σχετικό , απολύτως αναγκαίο για την διαβίωση τους,  επίδομα .

Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε για μια τελευταία φορά να προβείτε στην άμεση καταβολή των οφειλόμενων ποσών στους δικαιούχους , επιφυλασσόμενοι να αναζητήσουμε και αποζημίωση για την αποκατάσταση της ζημίας που έχουν υποστεί από την παράλειψη οφειλόμενων ενεργειών των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ

 

Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Συνταξιούχων ALPHA BANK

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ε. ΜΩΡΑΪΤΗ                                        Χ. ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ