Παραθετούμε εκ καθήκοντος την ανταπάντηση του συναδέλφου Α. Πουλαρίκα.


 

Προς κ.κ.Βουτυρά, Ιορδανίδη, Νικολάου

Αγαπητοί,

Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την επιστολή σας, που αναρτήσατε στο διαδίκτυο όταν ήταν γνωστό σε σας ότι θα σας υποστήριζα ( και φυσικά δεν είχατε αντίρρηση) όπως έκανα άλλωστε και τις προηγούμενες εκλογές του Συλλόγου. Τι συνέβη τελικά; Δεχθήκατε πιέσεις και συμβιβασμούς εκ των έσω;

Η έκπληξή μου αυτή έγινε μεγαλύτερη όταν διαπιστώνω ότι ταυτίζεστε στην επιστολή σας 1) με μέλη του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία όπως όλοι μας γνωρίζουμε είναι φερέφωνα της εργοδοσίας. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ψήφισαν στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο να σταματήσουμε τις αγωγές.

Και 2) με άλλα μέλη του Δ.Σ. τα οποία μέχρι να μπουν σε αυτό (δηλαδή μέχρι τις προηγούμενες εκλογές) σας έβριζαν με τα χειρότερα λόγια χαρακτηρίζοντας σας ως εργοδοτικούς, χαφιέδες ενώ παράλληλα ευτέλιζαν το νομικό επιτελείο του Συλλόγου και συγκεκριμένα τον κο Φιλιππόπουλο ως αναξιόπιστο πρόσωπο.

Επίσης στο κείμενό σας μιλάτε για ενότητα. ΕΝΟΤΗΤΑ με ποιους; Με τους εργοδοτικούς ή τους υβριστές σας;

Οι ώρες για το Ασφαλιστικό είναι κρίσιμες, γι’αυτό διαλέξτε στρατόπεδο.

Οι δρόμοι είναι συγκεκριμένοι.

Ή θα πάτε με αυτούς που ζητάνε την ψήφο μας για να υπονομεύσουν το ασφαλιστικό ή με αυτούς  που θέλουν να αγωνιστούν, όχι βέβαια με εκδρομές και πίτες, αλλά με πραγματικούς αγώνες που θα εμπνεύσουν τους συναδέλφους, οι οποίοι όπως βλέπουμε και στις Γενικές Συνελεύσεις είναι αποστασιοποιημένοι.

Αν τώρα εσείς θέλετε να συνεργαστείτε με πρόσωπα που σας υπονομεύουν και σας λοιδορούν είναι δικαίωμά σας.

Είναι όμως και δικό μου δικαίωμα να πιστεύω ότι  με τέτοιες λυκοσυμμαχίες δεν προωθούνται και φυσικά δεν λύνονται προβλήματα, όπως το Ασφαλιστικό και τα θέματα υγείας.

 Συνάδελφοι,

Το δικαίωμα στην έκφραση δεν το διαπραγματεύομαι με κανέναν. Έτσι πορεύτηκα όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι θα πορευτώ και τώρα.

Υποδεικνύοντας κάποιους συναδέλφους είπα ότι υπάρχουν και άλλοι άξιοι. Εγώ επέλεξα αυτούς που ανέφερα στην επιστολή μου. Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει τις δικές του επιλογές.

____________

Αλέκος Πουλαρίκας