Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με το Σύλλογο Συνταξιούχων ALPHA BANK για την παροχή πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε ειδικές τιμές προς τα μέλη του και τα προστατευόμενα μέλη αυτών που καλύπτονται από το ομαδικό Ασφαλιστήριο της ΑΧΑ, με την επίδειξη του βιβλιαρίου Ασθένειας τους και απαραίτητα την κάρτα μέλους του Συλλόγου.

Οι προνομιακές παροχές αφορούν κυρίως τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και τη νοσοκομειακή περίθαλψη.  Συγκεκριμένα, στους συνταξιούχους της ALPHA BANK προσφέρονται:

  • Απεριόριστες έκτακτες Ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπαιδικό και Γενικό Χειρούργο.
  • Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 400€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€.
  • Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω του συντονιστικού κέντρου του Ομίλου Ευρωκλινικής, στο τηλέφωνο 2130178530, στην προνομιακή τιμή των 20€.
  • Προνομιακή τιμολόγηση στις περισσότερες ιατρικές και χειρουργικές πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.
  • Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών στην προνομιακή τιμή των 5€ κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2130178530, στις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπαιδικού, Γενικού Χειρούργου, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρου, Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρούργου, Νευροχειρούργου.
  • Απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Παίδων, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 2130178530, στις εξής υποειδικότητες παιδιάτρων: ΩΡΛ, Ορθοπεδικού, Ενδοκρινολόγου και Οφθαλμίατρου, στην τιμή των 30€ για τους Επιμελητές και 50€ για τους Διευθυντές. Επίσκεψη σε Αναπτυξιολόγο στην προνομιακή τιμή των 60€.
  • Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού (εισαγωγής) στην Ευρωκλινική Αθηνών και έκπτωση 50% σε περίπτωση μη εισαγωγής.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την εισαωγή για νοσηλεία στην κλινική η χρήση της ασφάλειας του ΕΟΠΥΥ και μετά συμπληρωματικά η χρήση της ΑΧΑ Ασφαλιστικής (κάλυψη από ΑΧΑ 80% και επιβάρυνση συνταξιούχων 20%).

Νοσηλεία σε δίκλινο ή τρίκλινο, ΟΧΙ μονόκλινο.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Με το συντονιστικό κέντρο του Ομίλου Ευρωκλινικής για ραντεβού και γενικές πληροφορίες 2130178530