Συνεργασία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ με το Σύλλογο Συνταξιούχων ΑLPHA BANK

H ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία της με το Σύλλογο Συνταξιούχων της ALPHA BANK για την παροχή πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε ειδικές τιμές προς τα μέλη του και τα προστατευόμενα μέλη αυτών που καλύπτονται από το ομαδικό Ασφαλιστήριο της ΑΧΑ, μόνο με την επίδειξη του βιβλιαρίου Ασθένειας τους.

Οι προνομιακές παροχές αφορούν κυρίως τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και τη νοσοκομειακή περίθαλψη. Συγκεκριμένα, στους συνταξιούχους της ALPHA BANK προσφέρονται:

  • απορρόφηση του 20% (διαφορά από το συμβόλαιο της ΑΧΑ). Οι διαγνωστικές εξετάσεις θα προσφέρονται δωρεάν προς τους ασθενείς του Συλλόγου εφόσον πραγματοποιούν κλειστή νοσηλεία, μη συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών αμοιβών.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητη προϋπόθεση κατά την εισαγωγή για νοσηλεία στην κλινική η χρήση της ασφάλειας του ΕΟΠΥΥ και μετά συμπληρωματικά η χρήση της ΑΧΑ Ασφαλιστικής.
  • ΟΧΙ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Γενικής Χειρουργικής, Ακτινοδιαγνωστικό, Μαιευτικό – Γυναικολογικό, Μικροβιολογικό – Βιοχημικό, ΩΡΛ, Ορθοπεδικό, Αιματολογικό – Αναλυτής Αερίων Αίματος, Ουρολογικό Αγγειοχειρουργικό, Τμήμα Υπερήχων, Ενδοσκοπήσεων – Λαπαροσκοπήσεων – Κολποσκόπησης

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

Χειρουργικό – Γυναικολογικό

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΣ 23310 24625