ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι απορίας άξιον και θέτουμε ένα αμείλικτο ερώτημα : Πού βρισκόντουσαν για πολλά χρόνια όλοι αυτοί οι υβριστές & οι συκοφάντες αλλά και οι όψιμοι υποψήφιοι συνδικαλιστές ;;; Το απερχόμενο Δ.Σ. κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας υπεύθυνα και σοβαρά ενημέρωνε για τα δρώμενα τους συναδέλφους μας και είχαμε με επιτυχία προχωρήσει σε εποικοδομητικές ανταλλαγές απόψεων για τα συλλογικά μας θέματα.

Όμως όλα έχουν ένα όριο! Και δεν ανεχόμαστε από κανένα να το ξεπερνά.

Στους προσβλητικούς συκοφαντικούς ισχυρισμούς απαντάμε  υπεύθυνα :

  • Ότι με πρωτοσέλιδα στην Εφημερίδα του Συλλόγου και με ανακοινώσεις ενημερώνονταν οι συνταξιούχοι για όλες τις εξώδικες και μετέπειτα δικαστικές ενέργειες του Συλλόγου. Και μετά την καταγγελία της σύμβασης του 1981 από την Τράπεζα.
  • Με ενημερωτικές συναντήσεις στα γραφεία του Συλλόγου μας από τους νομικούς συμβούλους μας και τους ειδικούς στο Εργατικό και Ασφαλιστικό Δίκαιο δικηγόρους κ.κ. Βλαστό, Ματθαίου, Ο. Αγγελοπούλου ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι στο ΤΙΤΑΝΙΑ για όλες τις δικαστικές ενέργειες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων μας από τη σύμβαση του 1981, μετά και την καταγγελία της σύμβασης από την Τράπεζα.
  • Με γνωμοδοτήσεις των καθηγητών Εργατικού και Κοινωνικοασφαλιστικού Δικαίου κ.κ. Δ. Ζερδελή και Α. Στεργίου και της Δρ. Όλγας Αγγελοπούλου που αντιμετωπίζουν αναλυτικά και τα ζητήματα της καταγγελίας και της σύναψης νέας σύμβασης Τράπεζας με Σύλλογο Εργαζομένων.
  • Στους όψιμους συνδικαλιστές που δεν έχουν περάσει ούτε μια φορά από τα γραφεία του Συλλόγου για τρία χρόνια και έπρεπε να γνωρίζουν ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου πρωτοστατεί στον αγώνα για τη δέσμευση της Τράπεζας από τη Σύμβαση του 1981. Με αγωγές που έχουν συνταχθεί από το νομικό μας επιτελείο και έχουν κοινοποιηθεί στην Τράπεζα για 1000 περίπου συναδέλφους μας με πλήρη ανάλυση που χρειάστηκε για όλες τις διαδοχικές μειώσεις του βοηθήματός μας.                                   Τα μέλη του Δ.Σ. με τη βοήθεια ελάχιστων μελών του Συλλόγου μας από το πρωί ως το βράδυ με προσωπική εργασία κατάφεραν να ομαδοποίησουν, επικαιροποιήσουν και συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά για τον υπολογισμό των μειώσεων από τους δικηγόρους.
  • Στις αγωγές που έχουν κατατεθεί ζητάμε την ακύρωση της καταγγελίας της σύμβασης του 1981 και αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους η ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ δεν αφορά τους συνταξιούχους (η Γνωμοδότηση των καθηγητών Δ. Ζερδελή – Α. Στεργίου).

Τους υβριστές και συκοφάντες ακολουθούν μόνο αυτοί που εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα δίνοντας την δυνατότητα στην Τράπεζα συστηματικά ν’ αποφεύγει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την σύμβαση του 1981. Με την συμμετοχή σας απομονώστε τους και βοηθήστε στη στοχοποίηση τους.

ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Δ.Σ.